Vyhledat v katalogu

Drobečková navigace

Úvod > Blog > Central European Winner Show 2024 a KOČIČÍ STROMY na výstavě koček v Ostravě

Central European Winner Show 2024 a KOČIČÍ STROMY na výstavě koček v Ostravě



Datum konání:
9.3.2024
Datum ukončení:
10.3.2024

JARO je pro KOČIČÍ STROMY obdobím, kdy se jezdíme ukázat na výstavy a nabídnout vám naši ruční práci, naše služby, náš full service.
Spousty z vás si na jaře pořizuje kočičku, hledáte TOP škrabadla, spousty z vás potřebuje zabezpečit balkon, řešíte voliéry, hřišťata na zahradu, nebo jen nábytek pro kočky.
Takže jsme se rozhodly, že začneme letos v OSTRAVĚ, u tak velkolepé akci, a to:

Evropská výstava koček – nekrásnější kočky Evropy všech ras.
Černá louka bude hostit nejhezčí kočky z celé Evropy, které budou soutěžit o titul Central European Winner 2024.
V sobotu probíhá posuzování a v neděli volba nejhezčích koček.

ZVEME Vás všechny na velkolepou kočičí událost, jako první svého druhu, která se bude konat v Ostravě v březnu letošního roku.

KOČIČÍ STROMY se rozhodly, že na takové události nesmí chybět a spolu s nimi i stromy - škrabadla z masivu, která vlastnoručně s láskou vyrábíme v naší dílně již 18.let.

Takže se můžet těšit na pár TOP kousků, pro vaši představu, jak KOČIČÍ STROM vypadá, jaké jsou možnosti výroby takového škrabadla, když se objednává na zakázku. Dovezeme vám i naše vzorníky potahových látek, ať se vlastnoručně přesvědčíte, že jde opravdu o kvalitní materiály. Budeme mít sebou i kousek nábytku pro kočky, sítě, se kterými pracujeme při SÍŤOVÁNÍ BALKONU, teras BEZ VRTÁNÍ a nebo pokud plánujete realizovat DŘEVĚNOU VOLIÉRU, jsme tu pro vás také......

Pokud stále přemýšlíte a rádi byste viděli naše skvosty na živo, máte jedinečnou šanci, jelikož na moravu se letos již nedostaneme.

Budeme rádi, když se u nás zastavíte a jen pozdravíte.....jako tomu bylo v prosinci minulého roku....byli jste totiž skvělí a někteří vážili dalekou cestu, aby vše viděli NAŽIVO, čehož si opravdu nejvíce vážíme.

BUDEME SE NA VÁS MOC MOC TĚŠIT

Váš kočičí team